Skip to content

Banankaka

09/01/2010
tags: ,

2 ägg
2dl socker
1dl potatismjöl
1,5dl mjöl
2tsk bakpulver
2tsk vaniljsocker
1,5 banan
2msk hett vatten
100g ljust bakchoklaf

Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjölsorterna tillsammans med bakpulver och vaniljsockret.
Tillsätt mjölblandningen till orginalsmeten. Skala bananerna och mosa med en gaffel med vattnet och blanda ner allt i smeten. Blanda ordentligt och häll slutligen i den hackade chokladen. Ställ in i ugnen i 30-40min på 200 grader.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: