Skip to content

Ananaspaj

26/08/2011

Pajen som jag bjöd på jobb idag 🙂

Pajdeg

130 gram smält smör
3 deciliter mjöl
1 deciliter socker
1 tesked bakpulver

Blanda mjöl, socker och bakpulver och häll över det avsvalnade smöret. Blanda och tryck ut i en pajform.

Fyllning

400 gram krossad ananas
2 deciliter creme fraiche
1/2 deciliter socker
2 teskedar vaniljpulver
1 ägg

Låt ananasen rinna av väl. Försök bli av med så mycket vatten som möjligt. Blanda sedan alla ingredienser och häll smeten i pajformen.

Sätt in i ungen och grädda i 15-20 minuter (beroende på formens storlek) i 200 grader.

Serveras bäst något eller helt kall.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: